Din handlevogn

Damplassblomster - Skreddersydde blomsteropplevelser på Ullevål Hageby

Feb 20, 2023

Damplassblomster - Skreddersydde blomsteropplevelser på Ullevål Hageby

Velkommen til Damplassblomster – den personlige blomsterbutikken på Ullevål Hageby

Damplassblomster er en liten, uavhengig blomsterbutikk som tilbyr en rekke skreddersydde blomsteropplevelser for livets ulike faser og anledninger. Butikken er lokalisert på Ullevål Hageby, og vi er stolte av å kunne levere personlig service og kreativitet som reflekterer vårt genuint opptatte forhold til blomster og interiør.

Historien om Damplassblomster og vårt fokus på kvalitet og service

Damplassblomster AS ble grunnlagt i 2017 av Polimnia og Lars. Polimnia har lang erfaring i bransjen, og fikk sitt fagbrev i 2003. Butikken har vært i familiens eie siden 2017, og vi er stolte av å videreføre den personlige og profesjonelle servicen som kundene våre elsker.

Vi tror at blomster skal være en del av hverdagen, og tilbyr derfor et bredt utvalg av håndlagde blomster, planter, interiør og gaver. Vår filosofi er å gi kundene våre det beste utvalget av produkter og service. Vi tar oss tid til å forstå kundenes behov og ønsker, og tilbyr rådgivning og veiledning for å sikre at våre kunder får det perfekte produktet for deres behov. Dette er grunnen til at så mange av våre kunder har blitt stamkunder.

Vi er stolte av å være en del av Ullevål Hageby-miljøet, og vi tror at dette er det perfekte stedet for å åpne en uavhengig blomsterbutikk. Vi er omringet av noen av Oslos beste butikker, og det gir oss muligheten til å tilby kundene våre et spesielt og unikt utvalg av produkter.

Damplassblomster har alt for ditt neste arrangement

Hos Damplassblomster ønsker vi å gjøre din neste spesielle anledning helt unik og minneverdig. Med vår ekspertise og vår kreativitet kan vi hjelpe deg med å skape noe helt spesielt for enhver anledning. Enten det er et bryllup, en firmafest eller en konfirmasjon, kan vi hjelpe deg med å skape den perfekte stemningen og dekorasjonene for din spesielle dag.

Det unike utvalget hos Damplassblomster

Vi mener at det er de små detaljene som gjør en forskjell, og derfor har vi et utvalg av småinteriør og hyggelige gaver for å fullføre den perfekte gave eller dekorasjon. Vi tilbyr også et bredt utvalg av planter og avskårne blomster som passer til alle typer rom og arrangementer.

Besøk Damplassblomster og opplev vårt fantastiske utvalg

Vi inviterer deg til å besøke oss på Damplassen på Ullevål Hageby, en liten perle i Oslo, og se vårt fantastiske utvalg av blomster og dekorasjoner. Vår butikk har et stadig skiftende utvalg som følger sesongene og de siste trendene. Vi ønsker å skape gode relasjoner med våre kunder, og vår ekspertise og kreativitet er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne det perfekte valget for din spesielle anledning.

Book et møte med oss og få den beste opplevelsen

Vi anbefaler å booke et møte med oss, der vi sammen kan bli enige om en god løsning som gjør deg fornøyd. Vårt mål er å skape gode relasjoner med mange av kundene våre, og vi har lang erfaring i bransjen. Polimnia fikk fagbrevet sitt i 2003, og i 2017 overtok hun og Lars Damplassblomster. Vi elsker god service, kreativitet og det litt unike utvalget i denne bransjen, og vi ønsker å dele vår ekspertise med deg.